Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

FOOD SERVICE: O serviço mais do que essencial em grandes eventos como o Carnaval

Grandes marcas e operações de alimentação fora do lar foram responsáveis por alimentar mais de 50 milhões de foliões por todo o Brasil.

Nesse positivo cenário, o setor de food service se destaca, já que é o que, literalmente, abastece os foliões para poderem curtir os dias de festa nos blocos, festas e/ou camarotes espalhados pelo Brasil a fora. Afinal, “o food service é absolutamente essencial durante grandes festas como o Carnaval. O evento é uma verdadeira maratona de diversão e os foliões precisam de opções rápidas, práticas e de qualidade para se alimentar e se manter energizados. A Conservas Olé tem um cuidado especial em toda a produção de seus produtos, desde o cultivo até a entrega final. E, para nós, uma boa alimentação é fundamental não só para o bem-estar, mas também para enriquecer a experiência da folia. Além disso, a comida é uma forma de fortalecer a identidade do evento, como vimos no Camarote de Carlinhos Brown, em Salvador, onde os pratos regionais e tradicionais se conectam com a cultura local, oferecendo uma experiência ainda mais completa e abrangente. Portanto, o food service não faz apenas a diferença, mas é um dos pilares que destacam para que o Carnaval seja vivido de forma intensa e prazerosa. Por isso, trazemos produtos de qualidade para que os grandes chefs brilhem ainda mais em seus pratos”, afirma Renata Auricchio, Diretora Executiva da Conservas Olé.

Conservas Olé – REDE FOOD SERVICE